Новини

Митниця та охорона кордонів США (CBP) обирає Astrophysics HXC-LaneScan ™ для захисту прикордонних переходів США

Astrophysics, провідний світовий розробник у сфері інноваційних рентгенівських технологій, нещодавно уклав контракт з Міністерством національної безпеки, митниці та охорони кордону США (CBP) на безстрокову поставку-необмежену кількість (IDIQ) на забезпечення порталами з низьким рівнем енергії (LEP's) для неінтрузивної перевірки (NII) приватних транспортних засобів (POV) при перетині кордонів США

 Контракт має термін дії опціону до 12 років, починаючи з 21 вересня 2021 року, загальною вартістю до 390 мільйонів доларів. Початкове замовлення становить понад 82 мільйони доларів, включаючи опції, з першим впровадженням HXC-LaneScan ™ у 2022 році.

Завдяки тонкому габаритному розміру 12 футів, HXC-LaneScan ™ вписується у стандартну смугу руху та вміщує автомобілі, включаючи вантажівки, мікроавтобуси та позашляховики. HXC-LaneScan ™ унікально має великий єдиний монітор з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, що пропонує операторам візуально спрощений та більш ефективний спосіб швидкого очищення або виявлення загроз та контрабанди. Astrophysics HXC-LaneScan ™ з гордістю спроектований та зібраний у Каліфорнії, США за найвищими стандартами якості.

Відповідно до IDIQ, Astrophysics розгортатиме HXC-LaneScan ™ для підтримки місії CBP щодо захисту американського народу, охорони наших кордонів та підвищення економічного процвітання нації.

Генеральний директор Франсуа Заєк прокоментував: «Як американський виробник, ми маємо честь продовжувати наше партнерство з CBP США і раді, що Astrophysics та HXC-LaneScan ™ були обрані для підтримки своєї критично важливої ​​місії безпеки. Ми впевнені, що наша передова технологія забезпечує ідеальне рішення для CBP для ефективного огляду приватних транспортних засобів (POV) на кордоні США ».

На додаток до цього контракту, Astrophysics має понад 100 звичайних рентгенівських систем з американським CBP Small NII, включаючи XIS-6545, XIS-1080, XIS-100XDV та XIS-1818, розташовані на прикордонних територіях США та Канади.

Про компанію Astrophysics Inc.

Майже двадцять років компанія Astrophysics очолювала галузь досліджень та розробок, створюючи комплексні рішення для просування найважливіших місій безпеки наших клієнтів та партнерів. Наші передові технології візуалізації, невпинні інновації та відданість обслуговуванню клієнтів зробили Astrophysics світовим брендом для захисту від рентгенівських променів.

Джерело: Link

Контакти:

Адреса: Україна, 04111, м.Київ, вул. Данила Щербаківського 52,

6 поверх, офіс 322

( Пн-Пт. с 9:00 до 18:00 )

+38 (067) 770-74-00

+38 (097) 318-77-87

Напрямки діяльності:

  • Системи і засоби телекомунікацій
  • Інформаційні системи
  • Доглядові системи
  • Спеціальна техніка

Види діяльності:

  • Розробка / узгодження технічних вимог
  • Оформлення / супровід дозвільних документів
  • Поставка обладнання
  • Гарантійний / післягарантійний сервіс
  • Підготовка кадрів Замовника
Radiospektr.com - продажа радиостанций Sepura, DMR радиосвязь, , TETRA радиосвязь