Новини

Компанія DAMM поставляє обладнання зв’язку TETRA на великий нафтопереробний завод в Аргентині

Компанія DAMM Cellular Systems A/S з гордістю повідомляє, що успішно поставила обладнання TETRA на найсучасніший нафтопереробний завод в Аргентині.

 

Обладнання складається з трьох зовнішніх базових станцій, які підключені до існуючої звичайної системи VHF за допомогою програмного забезпечення DAMM TetraFlex Group Bridge. Проте дане рішення є тимчасовим, оскільки компанія буде здійснювати заміну обладнання на обладнання виробництва DAMM на всій території.

На запитання, чому вони обрали DAMM, менеджер з IT-технологій пояснив: «МИ шукали економічне децентралізоване рішення з широкими технологічними можливостями, яке б дозволило гнучкі міграцію та взаємозв’язок існуючих систем. І ми знайшли це, за допомогою обладнання DAMM».

Обговорюючи інші переваги рішення DAMM, менеджер з IT-технологій описав, як комплексність функцій мережевого спостереження була додатковим бонусом, і що вони були вражені рівнем даних та звітів, які вони можуть отримувати від системи, таких як згенеровані записи даних викликів (CDRs), звіти про зайнятість радіоканалу та перевантаженість системи.

 

Тендер, який тривав рік, вимагав тісної співпраці між DAMM System Partner OMT S.R.L. та DAMM Latin America. «Підтримка з боку DAMM Latin America була необхідною для перемоги в цьому дуже складному тендері, з багаточисельними змінами в об’ємі, що означало, що нам доводилось декілька разів змінювати дизайн мережі та технологічної пропозиції», говорить менеджер-власник OMT Гастон Хьюз.

 

Майді Алін Кампос Вендіто, регіональний менеджер з продажу в Латинській Америці, підтверджує, що процес був досить складним, але підкреслює, що: «Цей успіх просто доводить цінність тісної співпраці з нашими партнерами».

 


 

Про OMT

OMT S.R.L. – це телекомунікаційна компанія, розробник та технологічний інтегратор, яка надає рішення для широких потреб клієнтів. Місія компанії полягає в сприянні постійному вдосконаленню та вирішенню найрізноманітніших завдань з метою позиціонування себе як регіонального лідера, який підтримує найвищі стандарти якості. Для додаткової інформації, відвідайте їх сайт omt-srl.com.ar.

 

Про стільникові системи DAMM A/S

DAMM – провідний світовий постачальник масштабних, гнучких та зручних у використанні систем цифрової радіотехнічної інфраструктури для промислових, комерційних та громадських клієнтів у сфері безпеки. Маючи 40-річний досвід в сфері критично важливого радіозв’язку та широкосмуговому зв’язку, ми займаємо провідне місце завдяки неперевершеному проектуванню та постійній орієнтації на потребах клієнта та зниженні складності. Для того, щоб дізнатись більше про DAMM або про будь-який аспект наших рішень та послуг, відвідайте наш сайт www.dammcellular.com.

Контакти:

Адреса: Україна, 04111, м.Київ, вул. Данила Щербаківського 52,

6 поверх, офіс 322

( Пн-Пт. с 9:00 до 18:00 )

+38 (067) 770-74-00

+38 (097) 318-77-87

Напрямки діяльності:

  • Системи і засоби телекомунікацій
  • Інформаційні системи
  • Доглядові системи
  • Спеціальна техніка

Види діяльності:

  • Розробка / узгодження технічних вимог
  • Оформлення / супровід дозвільних документів
  • Поставка обладнання
  • Гарантійний / післягарантійний сервіс
  • Підготовка кадрів Замовника
Radiospektr.com - продажа радиостанций Sepura, DMR радиосвязь, , TETRA радиосвязь