Новини

Astrophysics нагороджено престижною президентською премією "Е"

Передовий досвід експорту


Astrophysics має честь отримати престижну премію Президента “E”, присвоєну Міністерством торгівлі США, найвище визнання, яке може отримати будь-яка американська компанія за досконалість у розширенні експорту США.

 

Ми були лише однією з 39 компаній у всіх галузях США, які отримали цю нагороду в 2020 році. Заснована Президентом Джоном Кеннеді як розпорядчий наказ у 1961 році, премія “E” присуджується організаціям, які демонструють вагомий внесок у США розширення експорту, яке є вимірюваним, інноваційним, стійким та має широкий вплив.


Як приклад продуктивності та експансії США, Astrophysics визнано своїм постійним внеском у зростання експорту. Як світовий лідер у галузі сканерів рентгенівського захисту, що базується в Каліфорнії, наша місія – запезпечити безпечніше завтра.  Спроектовані та зібрані в США рентгенівські системи Astrophysics виготовляються за найвищими стандартами якості;


понад 35 000 продуктів розміщено у більш ніж 150 країнах у критично важливих інфраструктурах, авіації та портах та прикордонних пунктах у всьому світі. Як американська компанія, ми вдячні співпраці з Міністерством торгівлі США та сподіваємось на подальший експорт американської продукції по всьому світу.

Astrophysics



Історія премії “Е”


Під час Другої світової війни понад 4000 "вимпелів" були представлені військовим заводам на знак визнання їх позитивного впливу на вітчизняне виробництво. Вони створили добре відомий кулон із великим «Е», який згодом перетвориться на знак патріотизму. На початку 1960-х років президент Кеннеді відродив символ досконалості Другої світової війни, щоб в черговий раз надати визнання американським експортерам.

Чудова технологія візуалізації Astrophysics  , невпинні інновації та прихильність до обслуговування клієнтів зробили нас найкращим вибором для рентгенівської безпеки.

Контакти:

Адреса: Україна, 04111, м.Київ, вул. Данила Щербаківського 52,

6 поверх, офіс 322

( Пн-Пт. с 9:00 до 18:00 )

+38 (067) 770-74-00

+38 (097) 318-77-87

Напрямки діяльності:

  • Системи і засоби телекомунікацій
  • Інформаційні системи
  • Доглядові системи
  • Спеціальна техніка

Види діяльності:

  • Розробка / узгодження технічних вимог
  • Оформлення / супровід дозвільних документів
  • Поставка обладнання
  • Гарантійний / післягарантійний сервіс
  • Підготовка кадрів Замовника
Radiospektr.com - продажа радиостанций Sepura, DMR радиосвязь, , TETRA радиосвязь