Новини

Новий експрес в Маврикій співпрацює з Sepura.

Компанія Consort Digital, що є партнером Sepura, в новому метро на острові Маврикій встановила комплексну систему комунікації, що забезпечує голосовий зв'язок і передачу даних за допомогою радіостанцій Sepura на базі стандарту TETRA.

 

Початкова 13-кілометрова ділянка нової лінії між Порт-Луїсом і Роуз-Хіллом вже введена в експлуатацію, а другий етап до Курепайпа планується завершити в 2021 році. Очікується, що по завершенні лінії буде перевозитись близько 25 000 чоловік в день, а по завершенню лінії до 55 000 - 60 000 пасажирів.

Consort Digital працювали з Sepura і розробником та виробником інфраструктури зв’язку стандарту тетра – компанією DAMM, щоб забезпечити комплексну систему комунікацій для всієї мережі метрополітену, аби повсякденні завдання такі як технічне обслуговування або прибирання, при цьому користуючись перевагами стандарту TETRA по включенню екстрених викликів в якості пріоритету при виникненні необхідності.

Автомобілі оснащені мобільними радіостанціями Sepura SRG3900 стандарту TETRA, що дозволяють здійснювати голосовий зв'язок і передачу даних в центр управління. У кожному транспортному засобі є вбудована система автоматичного визначення місцезнаходження автомобіля (AVL), яка передає інформацію по радіо, забезпечуючи дистанційну подачу сигналів і управління поїздом.

Sepura SRG3900

Персонал, що займається прибиранням, технічним обслуговуванням і оператори поїздів спілкуються за допомогою портативних радіостанцій Sepura STP9000, а персонал диспетчерської використовує настільні SRG3900 для зв'язку з командами. STP9000 забезпечує користувачів чітким звуком і великим вибором аксесуарів, гарантуючи, що всі голосові комунікації будуть виразно чутні користувачем. Це особливо важливо при роботі в шумних умовах, таких як ремонтні цехи або завантажені станції.

Sepura STP9000
 
 Перевага радіостанції STP9000 в тому, що вона забезпечує захист для працівників, з автоматичним спрацюванням сигналу при ввімкнені функції Man Down, GPS стеження і викликом екстреної допомоги одним натисканням.

Центр оперативного управління є серцем комунікаційної діяльності метрополітену. Звідси можна виконувати завдання по моніторингу парку і розподілення завдань. Саме тут мережа стандарту TETRA інтегрується в інші операційні системи і системи безпеки.


 

Джейн Девдарш, директор компанії Consort Digital сказав:

"Оператори метрополітену потребували надійних радіостанцій, які можна використовувати в жорстких умовах під час технічного обслуговування машин і при інтенсивному використані операторами станцій і бригадами по прибиранню. Ми без вагань запропонували Sepura для цієї мети і, як і очікувалося, компанія надає виняткову підтримку операторам метрополітену."


 

Кох Чен Сой, менеджер з розвитку бізнесу в Азії, підтвердив свою гордість за те, що в нових машинах встановлені радіостанції компанії Sepura:

"Радіостанції Sepura вважаються провідними продуктами зв'язку на світовому ринку. Маврикійський метрополітен доповнює наш зростаючий список великих транспортних операторів, які впроваджують радіостанції Sepura, щоб гарантувати безпеку персоналу і ефективне управління його роботою. Ми з нетерпінням чекаємо продовження роботи з операторами, і запевняємо, що їх радіостанції будуть використовуватися в мережі протягом багатьох років."


 

Існують плани щодо розширення лінії метрополітену в майбутньому, хоча в даний час не визначена дата початку будівництва. Характер мережі стандарту TETRA такий, що її можна легко розширити для збільшення числа користувачів. Це має життєво важливе значення для підтримки безпеки персоналу при одночасному підвищенні ефективності його роботи.

ПРО КОМПАНІЮ SEPURA

Компанія Sepura є визнаним світовим лідером у галузі розробки і постачання радіотерміналів, аксесуарів і додатків для критично важливих і ділових комунікацій на базі стандарту TETRA. Розташована в Кембриджському технологічному центрі в Великобританії, компанія Sepura забезпечує локальну підтримку і є надійним партнером для користувачів громадської безпеки і комерційних клієнтів на ринку професійного мобільного радіозв'язку (PMR). Комплексні рішення Sepura для систем комунікацій дозволяють клієнтам вирішувати складні професійні завдання, з якими вони стикаються. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте сайт  www.sepura.com

Контакти:

Адреса: Україна, 04111, м.Київ, вул. Данила Щербаківського 52,

6 поверх, офіс 322

( Пн-Пт. с 9:00 до 18:00 )

+38 (067) 770-74-00

+38 (097) 318-77-87

Напрямки діяльності:

  • Системи і засоби телекомунікацій
  • Інформаційні системи
  • Доглядові системи
  • Спеціальна техніка

Види діяльності:

  • Розробка / узгодження технічних вимог
  • Оформлення / супровід дозвільних документів
  • Поставка обладнання
  • Гарантійний / післягарантійний сервіс
  • Підготовка кадрів Замовника
Radiospektr.com - продажа радиостанций Sepura, DMR радиосвязь, , TETRA радиосвязь