Новини

Найбльша таємниця в галузі рентгенівської безпеки

Марк Заєк виконавчий директор компанії Astrophysics з нетерпінням чекає захоплюючого періоду відкриття "найбльшої таємниці в галузі рентгенівської безпеки".

Що відрізняє компанію Astrophysics від її конкурентів?

Astrophysics це щось більше, ніж компанія, що займається рентген системами, ми - новатори. Наша пристрасть до досліджень і розробок привела нас до створення кращих в галузі рентгенівських зображень. Ми були першими, хто ввів такі функції, як шести кольорове зображення і діагностика в реальному часі, які тепер є галузевими стандартами. Більше 50% наших продуктів виготовлені по індивідуальному замовленні, що нечувано для нашої галузі. Ми пишаємося тим, що ми є американською компанією, наша продукція спроектована і зібрана в Каліфорнії за найвищими стандартами якості. Astrophysics це синонімом до технічному досвіду, сервісу і виготовленню продукції, яка відповідає цілям для створення безпеки кожного замовника.

Відповідь компанії на пандемію COVID-19?

Ми усвідомлюємо виклик, який пандемія COVID-19 кидає нашим співробітникам і клієнтам, але  ми тримаємось разом, щоб і надалі виконувати задачі по підтриманню безпеки наших партнерів в США і за кордоном. Місія Astrophysics є надзвичайно важливою адже компанія забезпечує життєво важливе обладнання для підтримання безпеки на критично важливих об'єктах інфраструктури та в галузі авіаперевезень.

Ми придбали додатковий інвентар для того, щоб наші продукти продовжували надходити до клієнтів там, де вони в них потребують. Наша сервісна команда зробила все можливе, щоб підтримати наших клієнтів і забезпечити міжнародні поставки. Ми також робимо свій внесок у підтримку місцевого населення, безкоштовно передаючи сотні масок в лікарні Лос-Анджелеса і заохочуючи наших співробітників жертвувати продукти харчування для тих,  хто в них потребує.

Чи були у вас недавно будьякі значні замовлення, про які Ви могли б розповісти нам?

Нещодавно ми встановили першу в світі 3D - систему для вантажу- MultiView CT (МVCT- Комп'ютерна томографія багатовимірного виду) в міжнародному аеропорту імені Джона Ф. Кеннеді в Нью-Йорку.  MVCT є революційною технологією, не схожою ні на що в індустрії. Поєднання багатовимірного виду рентген системи і тривимірної комп'ютерної томографії (КТ) дає можливість огляду предметів на 3600. Апарат відрізняється в два рази більшою потужністю і в чотири рази більшою швидкістю від традиційних сканерів вантажів, а його неймовірна чіткість зображення дозволяє операторам виявляти приховані загрози без необхідності розділення вантажу.

Що Ви порадите покупцеві, що вперше купує рентген апарат?

Ми закликаємо клієнтів звертатися безпосередньо в компанію Astrophysics, щоб ми могли напряму працювати з клієнтами аби найкраще підлаштуватись під їхні потреби. Як правило, при покупці рентген сканера вперше, покупцям слід враховувати п'ять ключових елементів: розмір тунелю, потужність генератора, якість зображення, сервіс і сукупну вартість апарату.

Ці п'ять елементів допомагають нам краще зрозуміти потреби покупця, щоб ми могли постачати рентген сканери, які найкраще їм підходять.

Плани компанії на наступні 12 місяців?

Ми називаємо Astrophysics "найбільшим секретом " в галузі рентген догляду і в цьому році секрет буде розкрито. В травні ми запустимо абсолютно новий сайт (www.astrophysicsinc.com) з оновленим контентом і детальніше ознайомимо клієнтів з нашими технологіями, продуктами та послугами. Пізніше в цьому році ми представимо нашу новинку - V13D, на виставках Global Security Exchange (GSX) і International Security Expo (ISE). V13D побудований на основі нашої існуючої технології об'ємної візуалізації, що дозволяє створювати справжні 3D зображення для ринку критично важливих об'єктів інфраструктури". На відміну від інших систем типу 3D, які пропонують лише трьохвимірний вид, V13D забезпечує технологію створення реальних 3D-зображень за допомогою трьох різних видів і одного генератора. Ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися цією новинкою з усім світом і ще більше зміцнити наші позиції технологічного лідера в індустрії рентген систем".

Контакти:

Адреса: Україна, 04111, м.Київ, вул. Данила Щербаківського 52,

6 поверх, офіс 322

( Пн-Пт. с 9:00 до 18:00 )

+38 (067) 770-74-00

+38 (097) 318-77-87

Напрямки діяльності:

  • Системи і засоби телекомунікацій
  • Інформаційні системи
  • Доглядові системи
  • Спеціальна техніка

Види діяльності:

  • Розробка / узгодження технічних вимог
  • Оформлення / супровід дозвільних документів
  • Поставка обладнання
  • Гарантійний / післягарантійний сервіс
  • Підготовка кадрів Замовника
Radiospektr.com - продажа радиостанций Sepura, DMR радиосвязь, , TETRA радиосвязь