Новини

CEIA серії THS/PH21 - Процедура тестування надійності системи

Всі системи виявлення металу, що розроблені для фармацевтичної промисловості від компанії CEIA, стандартно поставляються з меню автоматичного усунення пошкоджень.

 

Мета меню - провести оператора через різні необхідні тестування безпеки простим покроковим шляхом. Оператору необхідно лише слідувати інструкціям на екрані і виконувати операції необхідні для проведення тестування, а система повідомить про успішне чи невдале виконання кожного випробування. Результати всіх тестів будуть автоматично записані в журнал подій.

В результаті оператор рідше допускає помилки при тестуванні. Це особливо корисно при проведенні перевірок, в ході яких необхідно продемонструвати правильне функціонування систем виявлення. Наскільки нам відомо, металошукач від CEIA є єдиним на ринку з такими можливостями.

Процедура тестування

Тести надійності системи, які повинні бути проведені, визначаються відповідними виробничими відділеннями Виробника. Після налаштування системи можна обрати тести, які будуть проведені. Нижче наведено короткий огляд процедури тестування, який передбачає, що всі тести були запрограмовані під час початкового налаштування:

На першому етапі випробувань (функція відбракування) необхідно пропустити через систему забруднений речовинами пакунок. Так як при нормальній роботі метал буде виявлено, механізм відбракування не спрацює. Тестування виявляє, що детектор працює некоректно. Після чого оператору доведеться підтвердити, що забруднений пакунок усунуто.

На наступному етапі детектор запросить активувати функцію «Переповнений контейнер». Якщо активована несправність «Переповнений контейнер» (яка зазвичай встановлюється на чотири секунди), тест пройдено. Необхідно провести тест «Контейнер відсутній / Відкрито». Детектор запросить відкрити дверцята контейнера і тест вважається пройденим, якщо спрацює сповіщення про несправність, яке зазвичай встановлюється на 20 секунд. Аналогічний процес відбувається при перевірці датчика на «Низький тиск», який моделює ситуацію при якій недостатньо тиску повітря для роботи функції відбракування, що працює на пневматичній системі. Час спрацювання сигналу для цього тесту зазвичай встановлюється на дві секунди.

 

Під час роботи стрічки детектор попросить вручну активувати функцію синхронізації; при цьому має з'явитися повідомлення про несправності, що означає, що тест пройдено. Потім цей процес повторюється, щоб переконатися, що функція «Перевірка відбракування» також працює правильно.

Після цього повинна бути проведена перевірка тестових зразків. Зразки Fe, Nfe і SS повинні бути пропущені через детектор. Тест вважається успішним тільки в тому випадку, якщо станеться правильне відбракування і всі задіяні датчики будуть активовані. Така ж процедура повинна відбутися і з еталонним зразком замовника.

 

Передостанній етап тестування включає в себе випробування на відмову, яке проводиться в разі відображення повідомлення про несправності. Для проведення заключного випробування всі відповідні засоби захисту, що підключені до схеми аварійного захисту повинні бути активовані (тобто відкрити кришку зі встановленим запобіжним блокуванням). Після цього повинна бути активована відповідна діагностика.

 

 

 

 

 

Контакти:

Адреса: Україна, 04111, м.Київ, вул. Данила Щербаківського 52,

6 поверх, офіс 322

( Пн-Пт. с 9:00 до 18:00 )

+38 (067) 770-74-00

+38 (097) 318-77-87

Напрямки діяльності:

  • Системи і засоби телекомунікацій
  • Інформаційні системи
  • Доглядові системи
  • Спеціальна техніка

Види діяльності:

  • Розробка / узгодження технічних вимог
  • Оформлення / супровід дозвільних документів
  • Поставка обладнання
  • Гарантійний / післягарантійний сервіс
  • Підготовка кадрів Замовника
Radiospektr.com - продажа радиостанций Sepura, DMR радиосвязь, , TETRA радиосвязь