Новини

Highways England інвестує в потужні нові термінали Sepura SC20 TETRA

Highways England покращили свої критичні можливості зв'язку, інвестуючи в радіостанції SC20 TETRA компанії Sepura, щоб обладнати своїх передових офіцерів дорожнього руху.

Highways England - урядова компанія, якій доручено експлуатувати, підтримувати та вдосконалювати автомобільні та автомобільні дороги Англії. Загалом вони управляють понад 4300 милями дороги, перевозячи третину всього перевезення за пробіг і дві третини всього перевезення важких вантажів.

Працівники дорожнього руху несуть відповідальність за те, щоб допомогти компанії забезпечити безперебійність, безпеку та справність основних доріг. Тому їх здатність спілкуватися з іншими патрулями та назад до однієї із семи диспетчерських, використовуючи загальнонаціональну мережу Airwave у Великобританії, є надзвичайно важливою для їх діяльності по всій країні.

 Співробітники організації вже давно експлуатують рації  Sepura і скористалися можливістю перейти на нові пристрої SC20, щоб вжити переваги гучного, чистого звуку, що є необхідним у галасливих придорожніх умовах, в яких часто працюють офіцери.

 Міцне радіо добре оснащене для вирішення проблем щоденної роботи; Захист навколишнього середовища IP20 від SC20 забезпечує збереження радіостанції у вологих, брудних або запилених умовах. Тим часом жорсткий великий екран залишається видимим за будь-яких погодних умов, що дозволяє користувачеві завжди бути в курсі критичних повідомлень або інформації, що відображається.

 Загалом для підтримки операцій придбано понад 700 радіостанцій SC20.

«З задоволенням продовжуємо наші робочі стосунки з Highways England. Користувачі Sepura давно знають, що компанія пишається якістю продукції та обслуговуванням клієнтів. SC20 із своїм міцним дизайном та чітким звуком у поєднанні з можливістю запуску інтелектуальних додатків забезпечить захист офіцерів Highways England та постійний зв’язок із їхнім центром управління ”.

ЕНДІ ГРЕГОРІ, ДИРЕКТОР РОЗВИТКУ БІЗНЕСУ В СЕПУРІ

Офіцер з радіостанціею Sepura SC20

Дорожній співробітник Highways England зауважує:

“SC20 мав ряд особливостей, які, безсумнівно, підвищать безпеку наших офіцерів під час патрулювання або відвідування інцидентів. Гучний, чіткий звук є ключовим фактором, що гарантує, що навіть коли великі вантажні автомобілі проїжджають поруч, критичні повідомлення все ще можна почути. На додаток до цього міцна конструкція радіоприймача гарантує, що навіть у вологих і брудних умовах наші співробітники зможуть покластися на своє радіо".

ЕЛ ЕДВАРДС, МЕНЕДЖЕР ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОПЕРАЦІЙ, Highways England

Посилання: Link

Контакти:

Адреса: Україна, 04111, м.Київ, вул. Данила Щербаківського 52,

6 поверх, офіс 322

( Пн-Пт. с 9:00 до 18:00 )

+38 (067) 770-74-00

+38 (097) 318-77-87

Напрямки діяльності:

  • Системи і засоби телекомунікацій
  • Інформаційні системи
  • Доглядові системи
  • Спеціальна техніка

Види діяльності:

  • Розробка / узгодження технічних вимог
  • Оформлення / супровід дозвільних документів
  • Поставка обладнання
  • Гарантійний / післягарантійний сервіс
  • Підготовка кадрів Замовника
Radiospektr.com - продажа радиостанций Sepura, DMR радиосвязь, , TETRA радиосвязь