Новини

Maha Metro (Корпорація Махараштра Метро Рейл) обирає радіосистему виробництва DAMM TETRA для встановлення в метро в місті Пуна.

Для проекту залізничного метрополітену в Пуні (Pune Metro Rail Project) вирішили обрати комбіноване обладнання радіозв'язку DAMM та System Partner Consort Digital.

Сендерборг, Данія, 13 квітня 2021 р. - Прес-реліз DAMM: [1]
Maha Metro обирає радіосистему виробництва DAMM TETRA для встановлення в метро в місті Пуна.

 

Ми з гордістю повідомляємо, що для нового, престижного, найсучаснішого проекту залізничного метро в Пуні було вирішено обрати систему комбінованого радіозв’язку, що складається з обладнання DAMM та System Partner Consort Digital.

Рішення складається з поєднання потужних внутрішніх систем DAMM, цифрових радіосистем для поїздів Consort та портативних та мобільних радіостанцій Sepura TETRA. Воно буде використовуватися для забезпечення радіозв’язку на двох лініях, що охоплюють майже 33 кілометри залізничних доріг, 34 кабіни, 29 станцій та два депо.

Після введення в експлуатацію в кінці 2021 року, метро Пуни буде вміщувати більш ніж 1000 пасажирів в одному потягу, який буде курсувати як по підземних так і по надземних (естакадних) коліях. Надання послуг з перевезення залізничним транспортом буде тривати 19 годин на день, також очікується, що це надаватиме можливість для переміщення більш ніж 600 000 пасажирів в день.

Велика зона покриття, розподілена архітектура, гнучке розміщення.

Потужна внутрішня система DAMM забезпечує достатнє покриття для всієї залізниці, як над землею, так і під землею, тоді як розподілена архітектура, відкритий API та модульна конфігурація забезпечують індивідуальне рішення, яке повністю відповідає потребам замовника.


"Ключем до успіху подібних проектів є розподілена архітектура в системі DAMM TetraFlex®, яка дозволяє нам здійснювати поетапне введення в експлуатацію радіосистеми, навіть якщо центри управління не повністю готові та оснащені", - говорить Арпіт Кумар Шрівастава , керівник відділу прямих продажів у Consort Digital.

Сила партнерських відносин

Регіональний директор DAMM Карстен Лаурсен погоджується, що відкритий API є важливою перевагою системи DAMM разом із тісною співпрацею з партнерами, і додає, що "Перемога в цьому проекті ще раз свідчить про силу нашої партнерської програми системи DAMM і про те, чого можна досягнути завдяки тісній співпраці ".

Передумови

Залізничний проект Пуни виник для вирішення постійно зростаючих проблем із заторами та транспортним забрудненням, які спричиняє велике збільшення населення Пуни протягом останніх десятиліть. Через недостатню інфраструктуру, що в результаті призводить до того, що середній час поїздки на роботу до міста громадським транспортом перевищує 100 хвилин на день, в місті натомість суттєво збільшилась кількість людей, які їдуть до міста.

Для вирішення даної проблеми було прийнято рішення зміцнити інфраструктуру міста новою надійною залізничною лінією метро, яка експлуатується компанією MAHA Metro Rail Corporation Limited, якою спільно володіють уряд Індії та уряд Махараштри. Окрім передбачуваного скорочення часу поїздки на 75%, проект метро Пуни призведе до покращення якості повітря, зменшення споживання горючих корисних копалин та меншої кількості ДТП.

Про компанію Consort Digital

Consort Digital є постачальником особливо важливих комунікаційних рішень під ключ для сегментів ринку, які мають життєво важливе значення, таких як перевезення, громадський транспорт, промисловість, безпека населення та інші. Consort Digital є авторизованим системним партнером DAMM Cellular Systems A/S і надає рішення DAMM TetraFlex у понад 50 проектах по всій Індії.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте веб-сайт www.consortdigital.com [2]

Про компанію DAMM Cellular Systems A/S

DAMM - провідний у світі постачальник масштабованих, гнучких та зручних цифрових радіоінфраструктурних систем для промислової, комерційної та громадської безпеки споживачів. Платформа DAMM MultiTech, розроблена для майбутнього критичних комунікацій, забезпечує передачу голосу та даних через технології, включаючи TETRA, TEDS, DMR та Analog в одній системі. Маючи майже 40-річний досвід у критично важливих радіо- та широкосмугових зв’язках, ми займаємо лідерські позиції завдяки чудовому проектуванню та постійній орієнтації на потребах клієнтів та зменшенню складності. Щоб дізнатись більше про DAMM або будь-який аспект наших рішень чи послуг, відвідайте сайт www.dammcellular.com [3] або підпишіться на нас у LinkedIn [4]

 

Контакти:

Адреса: Україна, 04111, м.Київ, вул. Данила Щербаківського 52,

6 поверх, офіс 322

( Пн-Пт. с 9:00 до 18:00 )

+38 (067) 770-74-00

+38 (097) 318-77-87

Напрямки діяльності:

  • Системи і засоби телекомунікацій
  • Інформаційні системи
  • Доглядові системи
  • Спеціальна техніка

Види діяльності:

  • Розробка / узгодження технічних вимог
  • Оформлення / супровід дозвільних документів
  • Поставка обладнання
  • Гарантійний / післягарантійний сервіс
  • Підготовка кадрів Замовника
Radiospektr.com - продажа радиостанций Sepura, DMR радиосвязь, , TETRA радиосвязь