Новини

Sepura та GEG підтримують лікарню швидкої допомоги в Італії надавши їм обладнання для екстреного зв'язку.

Прес-реліз

Італійський партнер компанії Sepura, компанія GEG, пожертвувала важливо необхідне комунікаційне обладнання у  лікарню швидкої допомоги в Італії, для підтримки медичного забезпечення країни під час спалаху Covid-19.

 

Швидко побудована лікарня Fiera di Bergamo, що знаходиться в Бергамо, найбільш постраждалому регіоні Італії, і знаходиться під керівництвом співробітників прилеглої стаціонарної лікарні. Завдяки приватним і корпоративним пожертвуванням, а також волонтерській підтримці з регіону, об'єкт був побудований всього за тиждень. Лікарня містить 142 ліжка, в тому числі понад 70 ліжок інтенсивної терапії і з точками доступу як для машин швидкої допомоги, так і для гелікоптерів.

 

Плакат на стіні лікарні Fiera di Bergamo з  медсестрою, що обіймає Італію.

Плакат на стіні лікарні Fiera di Bergamo з  медсестрою, що обіймає Італію.

В подяку за зусилля громади, що підтримала будівництво, їдальнею керує шеф-кухар, удостоєний зірки Мішлен - Вітторіо Сереа, а його сім'я безкоштовно забезпечує харчуванням персонал.

Для того, щоб увесь медичний персонал, група матеріально-технічної підтримки і волонтери могли ефективно спілкуватися, GEG пожертвувала комплексну систему зв'язку, що включає 50 радіостанцій Sepura SC21 стандарту TETRA, програмне забезпечення і базову станцію стандарту TETRA виробництва DAMM, для забезпечення локальної мережі. У комплекті з радіостанціями були також зарядні пристрої та кліпси для ременя для зменшення ризику перехресного зараження. Для диспетчерської GEG надали настільний SRG3900 із зарядним пристроєм і пристрої для програмування та правильного налаштування радіостанцій.

Після проведення повного огляду лікарні і встановлення бази, GEG також провела навчання персоналу по використанню радіостанцій, включаючи теми про перемикання між групами і здійсненню повнодуплексних дзвінків.

Sepura SC21 в дії

Sepura SC21 в дії

Ієн Готті, регіональний менеджер GEG з продажу, сказав: "Комунікація особливо важлива в таких обставинах, так як багато хто з основних працівників знаходяться в напруженому середовищі і не звикли працювати разом; в лікарні присутні члени як італійської так і російської армії, добровольці з міжнародних аварійно-рятувальних служб, організації цивільної оборони, медичний персонал з усіх куточків Італії і багато обслуговуючого персоналу, що виконує різні функції".

Ієн Готті, регіональний менеджер GEG з продажу

Він також додав: "Ми пишаємося тим, що GEG взяла участь в створенні умов, які дозволяють Італії протистояти коронавірусу і ми разом з бригадами екстреної допомоги стоїмо на передових позиціях де пацієнти відчайдушно потребують кваліфікованої медичної допомоги".

Усередині лікарні, де для пацієнтів готується відділення інтенсивної терапії.

Усередині лікарні, де для пацієнтів готується відділення інтенсивної терапії.

 

Через захисні маски, що закривають рот, комунікація за допомогою пристроїв зв'язку було єдиним доступним рішенням для працівників.
 

Радіостанції Sepura дозволяють дуже швидко налаштовувати і програмувати пристрої, а також це ефективний спосіб зв'язку з диспетчерською, що було життєво важливим в ситуації, що склалась. Радіостанції мають додаткову перевагу- їх легко чистити і дезинфікувати, легко використовувати з мінімальною допомогою рук і забезпечують покриття навіть в найглибших частинах будівлі.

Віктор Родрігес, менеджер по роботі з клієнтами, Sepura Віктор Родрігес, менеджер по роботі з клієнтами компанії Sepura: "GEG має багаторічний досвід з продажу систем стандарту TETRA для таких структур  як лікарні і завдяки їх відданості система швидко  запрацювала і була готова до роботи в екстреному режимі. Ми передаємо наші найкращі побажання медичному персоналу, що на передовій".

 

 

Контакти:

Адреса: Україна, 04111, м.Київ, вул. Данила Щербаківського 52,

6 поверх, офіс 322

( Пн-Пт. с 9:00 до 18:00 )

+38 (067) 770-74-00

+38 (097) 318-77-87

Напрямки діяльності:

  • Системи і засоби телекомунікацій
  • Інформаційні системи
  • Доглядові системи
  • Спеціальна техніка

Види діяльності:

  • Розробка / узгодження технічних вимог
  • Оформлення / супровід дозвільних документів
  • Поставка обладнання
  • Гарантійний / післягарантійний сервіс
  • Підготовка кадрів Замовника
Radiospektr.com - продажа радиостанций Sepura, DMR радиосвязь, , TETRA радиосвязь